Se rumeneste ceapa intr-o tigaie cu ulei incins si se adauga slanina taiata bucati. Se rad cartofii fierti reci si se pun in tigaie sa se prajeasca cu
Se rumeneste ceapa intr-o tigaie cu ulei incins si se adauga slanina taiata bucati. Se rad cartofii fierti reci si se pun in tigaie sa se prajeasca cu ceapa si slanina. Se adauga boiaua si faina. Se toarna totul intr-o oala cu apa (supa) clocotita. Se lasa sa fiarba 20-25 min., apoi se adauga bulionul si sarea.
Se serveste fierbinte
Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.
Desert cornulete cu umplutura de dovleac coptIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala