Pentru supa dietetica de cartofi se pun la fiert morcovul, telina, patrunjelul, ceapa si pastirnacul taiate in patru, intr-o oala cu 1,5 l apa clocotita si sare.
Pentru supa dietetica de cartofi se pun la fiert morcovul, telina, patrunjelul, ceapa si pastirnacul taiate in patru, intr-o oala cu 1,5 l apa clocotita si sare. Cand sint aproape fierte se adauga cartofii taiati sferturi. Separat se amesteca smantana cu galbenusul in castronul in care se serveste supa. Cand cartofii sint fierti se bate supa fierbinte cu cite o lingura din smantana preparata. La urma se adauga verdeata tovata marunt. Daca nu avem smantana se pot fierb in supa taitei sau se serveste cu cuburi de paine alba prajita.
O mancarica usor picanta ce seamana cu un ghiveci, merita incercata. Am pastrat un borcan pentru consum si restul am...
Tocana de legume cu orez si ciuperciReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce