Pentru supa delicioasa de zarzavaturi cu orez si smantana dupa ce zarzavatul a fost curatat si spalat, se taie marunt si se pune la fiert.
Pentru supa delicioasa de zarzavaturi cu orez si smantana dupa ce zarzavatul a fost curatat si spalat, se taie marunt si se pune la fiert. Cand zarzavaturile s-au inmuiat, se adauga conopida desfacuta in buchetele, orezul, cartofii taiati cubulete si sarea, continuindu-se fierberea. Separat, intr-o tigaie, se ingalbeneste usor faina in unt, se stinge apoi cu putina supa, se lasa sa fiarba si se toarna peste supa. Dupa ce mai da in doua clocote, supa este gata. Se ia oala deoparte, se lasa sa se mai racoreasca, se drege cu smantana, se pune verdeata si se serveste imediat.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post