Supa de zarzavat simpla

Se curata legumele, se spala, se taie in lungime si se pun sa fiarba in apa cu sare si untdelemn pina se inmoaie. Se ia spuma de pe foc, se strecoara.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc. morcov
  • 1/2 buc. patrunjel
  • 1/4 buc. telina
  • 1 buc. cartof
  • 1 buc. rosie
  • 2 linguri untdelemn
  • verdeata

Mod de preparare

Se curata legumele, se spala, se taie in lungime si se pun sa fiarba in apa cu sare si untdelemn pina se inmoaie. Se ia spuma de pe foc, se strecoara.
Se serveste cu verdeata tocata

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat

Ciocolata albă de casă este un desert delicios și ușor de pregătit. Este o rețetă perfectă pentru a-ți...

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide