Se spala verdeturile si se taie in fasii marunte. Puneti-le la fiert in 2 1 apa clocotita cu sare. Se taie cubulete baconul si se prajesc in tigaie. C
Se spala verdeturile si se taie in fasii marunte.
Puneti-le la fiert in 2 1 apa clocotita cu sare.
Se taie cubulete baconul si se prajesc in tigaie. Cand incepe sa se rumeneasca, adaugati usturoiul taiat marunt, faina si putina sare.
Amestecati si turnati amestecul in oala cu supa. Adaugati
smantana in care ati adaugat hreanul.
Presarati cu patrunjel verde inainte de servire.
Alte retet recomadate:
Supa a la grec
Supa din coada de bou
Ciorba de miel
"Retete de Pasti" M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere.
Luscos ardelenescIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala