Supa de verdeturi cu hrean

Se spala verdeturile si se taie in fasii marunte. Puneti-le la fiert in 2 1 apa clocotita cu sare. Se taie cubulete baconul si se prajesc in tigaie. C

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g verdeturi de sezon (urzici
  • leurda
  • lobode
  • macris
  • frunze de ridichi
  • spanac)
  • 400ml smantana sau iaurt
  • 200 g bacon
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura hrean ras
  • 1 leg usturoi verde
  • 1 leg. patrunjel verde
  • ±sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala verdeturile si se taie in fasii marunte.

Puneti-le la fiert in 2 1 apa clocotita cu sare.

Se taie cubulete baconul si se prajesc in tigaie. Cand incepe sa se rumeneasca, adaugati usturoiul taiat marunt, faina si putina sare.

Amestecati si turnati amestecul in oala cu supa. Adaugati

smantana in care ati adaugat hreanul.
Presarati cu patrunjel verde inainte de servire.

Alte retet recomadate:

Supa a la grec

Supa din coada de bou

Ciorba de miel

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Luscos ardelenesc

"Retete de Pasti"  M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere. 

Luscos ardelenesc
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala