Supa de varza dulce

Zarzavatul si ceapa, curatate si spalate, se dau pe razatoarea de zarzavat si se pun la fiert in apa 20-30 minute. Se strecoara, se inlatura zarzavatu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 litru apa
  • 500 gr. varza
  • 1 buc. ceapa
  • 1 buc. morcov
  • 1 buc. radacina patrunjel
  • 250 gr. smintina
  • o lingurita faina
  • sare
  • 1 virf de cutit cimbru uscat
  • 2 lingurite unt

Mod de preparare

Zarzavatul si ceapa, curatate si spalate, se dau pe razatoarea de zarzavat si se pun la fiert in apa 20-30 minute. Se strecoara, se inlatura zarzavatul, iar in zeama ramasa se pune varza tocata fin. Se lasa sa fiarba acoperit, la foc mic, pina cind varza se inmoaie. Se adauga sarea, untul, cimbrul si la urma faina bine amestecata cu smintina. Se lasa sa mai dea doua, trei clocote.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala