Se iau 100 gr boabe de struguri si se tai in 2 bucati ( in lungime) se scot samburii si pana la servire se pun in loc racoros. Se preseaza sucul din s
Se iau 100 gr boabe de struguri si se tai in 2 bucati ( in lungime) se scot samburii si pana la servire se pun in loc racoros. Se preseaza sucul din strugurii ramasi si se pune la fiert impreuna cu zaharul, zaharul vanilat si vinul alb. Se amesteca cu faina si smantana, fara noduri. Se pune din nou la fiert. Se sareaza un pic si se ia de pe foc. Cand se raceste un pic, cu telul se amesteca cu galbenusurile de la oua.
Alte retete recomandate
Alte
Ciorba de pui a la grec
Ciorba burta
Ciorba radauteana
Inca o idee pentru un mic dejun reusit. Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici. Daca nu aveti...
Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici