Supa de stevie

Ceapa tocata fin, morcovii si telina rase se calesc in putin ulei, impreuna. Se adauga apa si se lasa sa fiaba. Apoi se adauga orezul, stevia si leust

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 2 buc. morcov
  • 1 buc. radacina telina
  • 3-4 cartofi
  • 3-4 linguri de orez
  • 2 legaturi de stevie
  • 2 legaturi de leusten
  • bors sau suc de rosii
  • dupa preferinta

Mod de preparare

Ceapa tocata fin, morcovii si telina rase se calesc in putin ulei, impreuna. Se adauga apa si se lasa sa fiaba. Apoi se adauga orezul, stevia si leusteanul, tocate fin, si, dupa preferinta, borsul sau sucul de rosii. Se poate pregati si cu carne de pasare sau de vita.
Se serveste calda, cu smintina si ou fiert

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Anghilă cu roșii

Avam poftă de un pește mai deosebit. Și am probat acest țipar de mare ;) Vreau să spun că e gustos, are textura...

Anghilă cu roșii
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide