Supa de sparanghel cu franzela

Alegem partea frageda de la frunzele de sparanghel, se spala in mai multe ape si se pune planta sa fiarba cu apa calda. Se scoate dupa o jumatate de

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 franzela
  • 1l
  • sare
  • 1 lingura de unt
  • 2 oua
  • 1/4 kg sparanghel

Mod de preparare

Alegem partea frageda de la frunzele de sparanghel, se spala in mai multe ape si se pune planta sa fiarba cu apa calda.

Se scoate dupa o jumatate de ora, se trec frunzele prin sita si piureul obtinut se pune in supa. Peste supa se adauga 11 de , se sareaza, se adauga untul si se clocoteste inca zece minute.

Cand se stinge focul; se rade deasupra supei cascaval si se serveste calda, cu felii de franzela prajite usor.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors