Supa de sparanghel cu creveti si grisine este o supa consisteta foarte gustoasa. Ingredientele pentru reteta sunt: sparanghel, supa de pasare, smantana.
Supa de sparanghel cu creveti si grisine se prepara astfel: luam tijele de sparanghel si le decojim in dreptul treimii inferioare, apoi taiem capetele. Supa de pui o punem la fiert si punem in ea tijele de sparanghel. Lasam sa fiarba 10 minute. Prajim migdalele in grasimea lasata de ele. Le scoatem si le dam deoparte. Scoatem din supa 8 tije si le taiem varfurile. Le acoperim si le punem deoparte. Tijele se pun la loc in supa a.i sa le putem pasa. Turnam smantana peste sparanghelul pasaat, se lasa sa mai dea supa in clocot o data, apoi reducem focul si lasam sa fiarba la foc moale, pana ce se ingroasa. Dam gust cu sare, piper, sos Worcester si, daca e nevoie, cateva picaturi de tabasco.
Alte retete cu sparanghel recomandate
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post