Supa de sfecla rosie

Supa de sfecla rosie este o reteta culinara simpla si rapida. Ingredientele pentru retete sunt: supa de legume, sfecla, morcovi.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 l supa de legume
  • 3 morcovi rasi
  • 3 sfecle rosii
  • decojite si taiate cuburi
  • 3 cartofi curatati si taiati cuburi
  • 1 l ulei de masline
  • 1 ceapa tocata
  • 1 conserva cu pasta de tomate
  • 200 ml apa
  • 1/2  varza curatata si tocata
  • 1 conserva cuburi de rosii decojite
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita zahar

Mod de preparare

Supa de sfecla rosie se prepara astfel:  punem la fiert supa si dam drumul, cand clocoteste, la sfecla. Lasam sa fiarba pana ce isi pierde culoarea. Adaugam morcovii, cartofii si usturoiul. Lasam sa fiarba la foc mijlociu, 15 minute. Adaugam varza si conserva de cuburi de rosii decojite. Incingem uleiul intr-o cratita si calim ceapa pana devine sticloasa. Punem pasta de tomate si amestecam. Adaugam ceapa in supa care fierbe. Condimentam cu sare, piper si zahar. Acoperim oala cu un capac si stingem focul. Lasam sa se odihneasca, si dupa ce s-a racorit o punem in vase si o servim cu smantana si patrunjel tocat.


Alte supe recomandate

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors