Se spala rosiile, se taie si se pun la fiert cu jumatate din cantitatea de apa. Cind s-au inmuiat, se trec prin sita. Morcovul, patrunjelul, ceapa, da
Se spala rosiile, se taie si se pun la fiert cu jumatate din cantitatea de apa. Cind s-au inmuiat, se trec prin sita. Morcovul, patrunjelul, ceapa, date pe razatoarea de zarzavat, se pun la fiert cu restul de apa. Cind au fiert, se strecoara, pastrind numai zeama de zarzavat, care se pune pe foc impreuna cu bulionul preparat, orezul, sarea, zaharul si ardeiul taiat in patru. Se lasa sa fiarba acoperit pina cind orezul este gata. Se adauga faina amestecata cu uleiul si citeva linguri de supa, verdeata tocata si se lasa sa mai dea 2-3 clocote.
Se poate servi atit fierbinte, cit si rece
Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.
Desert cornulete cu umplutura de dovleac coptIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala