Supa de rosii cu galusti

Tocati marunt ceapa, caliti-o in ulei, dupa 5 minute adaugati morcovul ras, apoi stingeti cu supa de oase. Lasati sa clocoteasca incet 25-30 minute, d

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 litru suc de rosii
  • 2
  • 5 l supa de oase
  • 100 g morcovi
  • 100 g ceapa
  • 50 ml ulei
  • 2 oua
  • 100 g gris
  • verdeata
  • sare

Mod de preparare

Tocati marunt ceapa, caliti-o in ulei, dupa 5 minute adaugati morcovul ras, apoi stingeti cu supa de oase. Lasati sa clocoteasca incet 25-30 minute, dupa care adaugati sucul de rosii. Separat pregatiti galustele: combinati galbenusurile cu grisul, apoi adaugati albusurile batute spuma. Luati cite o lingurita din compozitie si puneti galustele in supa cind clocoteste La sfirsit se adauga verdeata.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors