Se curata rosiile de pielite si seminte, apoi se taie in cuburi si se calesc 10 minute in ulei. Se adauga restul de zarzavat curatat si ras, iar dupa
Se curata rosiile de pielite si seminte, apoi se taie in cuburi si se calesc 10 minute in ulei. Se adauga restul de zarzavat curatat si ras, iar dupa inca 10 minute de fiert, se adauga 500 ml apa si se lasa la foc potrivit sa fiarba. Se adauga mierea dizolvata in putina zeama si sarea. se prepara apoi galustele. Se freaca branza cu galbenusurile, untul, faina si grisul. Se bat albusurile spuma si se adauga in compozitie. Se ia cu o lingurita si se formeaza galuste care se fierb in apa clocotita cu sare. Cand s-au ridicat la suprafata, se scot si se adauga in supa de rosii.
Supa se serveste calda.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana Supa de galuste Supa de rosii
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post