RETETE DIETETICE
Se curata legumele de coaja si se taie bucati mari, se pun la fiert cu apa sau supa de curcan ( apa in care au fiert oasele de la curcan, osul de la piept, coaste, spata).
Intre timp, se coc ardeii, eu i-am avut copti afara, in toamna, pusi in vid, la congelator; cand sunt aproape gata legumele, facem galustele: se bat bine oulale cu sare, apoi punem uleiul si cate putina faina de gris, apoi se lasa deoparte compozitia. Daca vreti o supa fara bucati de legume, acum e momentul sa le scoateti, aici sunt doua variante: ori le pasati la blender, ori renuntati la ele, eu nu renunt, dar nici nu le-am pasat, ci le-am lasat asa bucati, le adora copilul. Cand sunt gata legumele, se ia cate putin din compozitia cu gris si se pune in oala cu legume, se lasa sa fiarba la foc mic, la final, se adauga ardeiul copt, se lasa sa dea cateva clocote si gata supa.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post