Supa de rosii a la China

Supa de rosii a la China este o supa de inspiratie asiatica, usor de facut si foarte racoroasa si satioasa.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 fire de busuioc verde
  • 2 fire de arpagic
  • 1 lingurita de ghimbir ras
  • 1 lingura de ulei
  • 3 linguri de unt de arahide
  • 800 ml suc de rosii
  • 50 ml lapte de cocos
  • sare
  • piper
  • zahar
  • crutoane sau bulete de orez

Mod de preparare

Se incinge uleiul si se introduc firele de busuioc pentru un minut, dupa care se scot.

Se pune in uleiul ramas arpagicul tocat marunt, ghimbirul ras, untul si se lasa pe foc 1-2 minute. Se toarna apoi sucul de rosii, 200 ml de apa, 50 ml de lapte, se acopera si se fierbe 10 minute. Se adauga, dupa gust, zahar, sare, piper. Se adauga din nou crengutele de busuioc.


Supa de rosii se serveste cu crutoane sau bulete de orez.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors