Supa de rosii

Hidratanta, detoxifianta.

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g rosii sau 100 g rosii in bulion
  • 1 ceapa
  • 40 g telina
  • 40 g fidea
  • 5 g patrunjel verde
  • 10 ml ulei de masline
  • 1 ou
  • 5 g busuioc uscat
  • apa

Mod de preparare

Punem apa la fiert, intre timp curatam ceapa si telina si le adaugam in apa, adaugam si sare. Lasam supa sa fiarba 15 minute, adaugam rosiile si continuam fierberea inca 15 minute. Blenduim supa, o repunem in oala si o punem pe foc, pana incepe sa fiarba; dupa ce ajunge in punctul de fierbere, adaugam fideaua si o lasam sa fiarba 3-4 minute, adaugam oul in fir subtire amestecand. Oprim focul, adaugam busuiocul si putin ulei.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Chec negru

Reteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...

Chec negru
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce