Supa de praz

Prajim prazul feliat in 50 gr de unt si il diluam cu 800 ml de supa de carne. Cand da in clocot, adaugam 400 gr de mere curatatae si feliate, 400 ml

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr praz feliat
  • 5 gr unt
  • 400 gr mere curatate si feliate
  • 400 ml suc de mere
  • curry
  • piper
  • supa de carne
  • smantana
  • patrunjel

Mod de preparare

Prajim prazul feliat in 50 gr de unt si il diluam cu 800 ml de supa de carne.

Cand da in clocot, adaugam 400 gr de mere curatatae si feliate, 400 ml de suc de mere si condimentam cu putin curry si piper.

Ingrosam supa cu un amestec de smantana si servim cu frunze de patrunjel.
Pofta buna!

Alte retete culinare

recomandate:

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Rulada de pui cu ciuperci si kaiser

Pui libanez cu orez

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

Pentru ca am vrut sa profit din plin de abundenta legumelor si mai ales a vinetelor, am zis sa pregatesc ceva mai altfel...

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala