Supa de porumb

Jumatate din cantitatea de porumb se face piure. Rosiile se oparesc si se taie bucatele. Ceapa se toaca si se caleste citeva minute impreuna cu rosii

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o conserva de porumb
  • 2 rosii
  • o ceapa
  • 500 ml supa de legume
  • piper
  • sare
  • ulei
  • crutoane

Mod de preparare

Jumatate din cantitatea de porumb se face piure.

Rosiile se oparesc si se taie bucatele. Ceapa se toaca si se caleste citeva minute impreuna cu rosiile oparite bucatele. Se adauga cealalta jumatate din cantitatea de porumb boabe, supa de legume si piureul de porumb. Se lasa sa dea un clocot, se condimenteaza cu sare si piper.


Se serveste cu crutoane calite in unt

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Fusilli cu ragu de ton,vanata si capere

Fusilli cu ragu de ton,vanata si capere
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide