Supa de portocale si morcovi

Morcovii se taie in bucati mici. Supa de legume se pune la fiert, se adauga morcovii si se fierb cca 15 minute. In acest timp se decojeste portocala s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g morcovi
  • 5 l supa de legume (din plic)
  • 2 portocale
  • piper
  • zahar
  • patrunjel

Mod de preparare

Morcovii se taie in bucati mici. Supa de legume se pune la fiert, se adauga morcovii si se fierb cca 15 minute. In acest timp se decojeste portocala si se indeparteaza coaja alba. Feliile de portocale se pun in supa cu 5 minute inainte de a stinge focul. Supa fiarta se paseaza si la final se condimenteaza cu sare, piper, zahar si patrunjel.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt

Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala