Supa de orez

Orezul, ales si spalat bine, se fierbe in apa pina se inmoaie. Se trece prin sita subtiind cu zeama in care a fiert si se pune din nou pe foc. Se adau

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 litru apa
  • 600 gr. lapte
  • 150 gr. orez
  • 2 lingurite unt
  • 4 linguri smintina
  • 2 lingurite verdeata tocata
  • sare
  • zeama de lamiie dupa gust

Mod de preparare

Orezul, ales si spalat bine, se fierbe in apa pina se inmoaie. Se trece prin sita subtiind cu zeama in care a fiert si se pune din nou pe foc. Se adauga laptele, untul si sarea necesara. Se lasa sa dea 2-3 clocote.
Se serveste cu verdeata tocata, smintina si zeama de lamiie

Tort cu crema de branza si dovleac placintar

Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...

Varza cu ardei copti si mamaliguta

Gutui cu carne de pui

De cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...

Parteneri
Gustos.RO

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese