Supa de morcovi cu napi

Se pun la fiert in apa rece legumele taiate in bucatele mici in afara de ceapa taiata marunt, care se fierbe separat intr-o craticioara cu margarina s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 ml apa
  • 100 gr. morcovi
  • 2 buc. cartofi
  • 50 gr. napi
  • 50 gr. ceapa
  • 20 gr. margarina
  • verdeata

Mod de preparare

Se pun la fiert in apa rece legumele taiate in bucatele mici in afara de ceapa taiata marunt, care se fierbe separat intr-o craticioara cu margarina si putina apa. Cind sint fierte se amesteca si se paseaza.
Se serveste cu crutoane de piine si verdeata

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat

Ciocolata albă de casă este un desert delicios și ușor de pregătit. Este o rețetă perfectă pentru a-ți...

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide