Supa de morcov si dovlecel

Supa de morcov si dovlecel este gustoasa si satioasa, ideala pentru zilele reci de toamna.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un kg morcov
  • 1/2 dovleac
  • 2 cartofi
  • un catel de usturoi
  • o ceapa
  • un litru supa de legume
  • o lingura ulei
  • nucsoara
  • marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se presara supa din concentrat si se lasa deoparte. Dovleacul, cartofii si morcovii se curata si se taie rondele. Ceapa si usturoiul se curata, iar ceapa se inmoaie in ulei incins, in oala in care va fierbe supa. Se adauga restul legumelor, usturoiul si supa de legume din concentrat. Se potriveste cu sare, piper, nucsoara si se lasa la fiert 30 minute. Se mixeaza totul si se aduce la masa cu marar.


Supa se serveste cu marar proaspat si/sau smantana.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors