Supa de mazare cu galuste este o reteta de supa delicioasa, potrivita si pentru cei mici. Este o supa de mazare consistenta.
Morcovul si telina se curata si se dau pe razatoarea mica. Ceapa se taie marunt.
Intr-o oala se pune uleiul si se pun la calit morcovul, telina si ceapa.
Se lasa 3 minute pana ce zarzavatul se inmoaie si aromele se intrepatrund.
Se adauga 3 litri de apa, mazarea din conserva , sare, cubul knorr si se lasa la fiert 15 minute.
Separat se prepara galustele din gris si ou, se pun in supa, se pune capacul pe oala si se fierb la foc mic.Daca doriti ca galustele sa iasa pufoase, separati albusul de galbenus. Bateti albusul pana obtineti o spuma densa. amestecati galbenusul cu una sau doua linguri de apa si un praf de sare si incorporati compozitia in spuma. Adaugati grisul, treptat, intr-o ploaie fina, in timp ce amestecati continuu, pentru a nu obtine gogoloase. As potea spune ca au incaput vre-o trei linguri de gris, dar asta depinde atat de cat de mare este oul cat si de calitatea grisului.
Dupa 5 minute , dupa ce galustele si-au dublat volumul, supa se potriveste de sare si se adauga patrunjelul verde tocat
La noul Philips Multicooker ma atrag cele 2 functii RICE Pasta si de a pastra mancarea calda pana in momentul servirii ei !
Se serveste calda si dc va place mai mult ciorba acra puneti cateva linguri de zeama de lamaie.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post