Cubul pentru supa se pune intr-un litru si jumatate de apa sa se incalzeasca si daca apa este deja calduta, adaugati usturoiul si mazarea, care s-a pu
Cubul pentru supa se pune intr-un litru si jumatate de apa sa se incalzeasca si daca apa este deja calduta, adaugati usturoiul si mazarea, care s-a pus la inmuiat cu o seara inainte. Pe foc mic se fierbe pana se inmoaie (cel mai bine este daca folosim kukta). Odata ce este gata, zdrobim mazarea si pe foc mic, amestecand mereu, adaugam frisca pentru gatit si cascavalul taiat marunt. Daca s-a inmuiat cascavalul, gustam si dupa gust, adaugam sare, piper. Intre timp prajim un ulei chiflele taiate cubulete – acestea se servesc imediat la masa, presarate in supa.
Alte retete recomandate
Supa crema de sparanghel
Supa crema de spanac
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post