Intr-o oala de Inox se pune supa (apa) la fiert. Cind fierbe lichidul, se adauga mazarea congelata (nu trebuie dezghetata) si se lasa sa fiarba din
Intr-o oala de Inox se pune supa (apa) la fiert. Cind fierbe lichidul, se adauga mazarea congelata (nu trebuie dezghetata) si se lasa sa fiarba din nou.
Intre timp se pragatesc galustele din faina, oua si putina sare (nu adaugati apa, pentruca apa intareste aluatul). Se amesteca bine, si cind supa (apa) a dat in clocot, cu furculita se taie cite una, din aluatul preparat si se pune in supa fierbind. Se lasa sa fiarba la foc potrivit pina ce galustele plutesc la suprafata supei (atunci sunt fierte). Se potriveste de sare, si se adauga mararul tocat marunt.
"Retete de Pasti" M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere.
Luscos ardelenescIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala