Indepartam coditele frunzelor de macris si le spalam, le punem la fiert si le acoperim, periodic amestecam. Dupa ce au fiert le pisam cu mixerul. Pun
Indepartam coditele frunzelor de macris si le spalam, le punem la fiert si le acoperim, periodic amestecam. Dupa ce au fiert le pisam cu mixerul.
Punem deoparte 3 polonice, iar restul punem la congelator.
Oparim pireul presarat cu zahar si sare si il ingrosam cu faina, smantana si frisca si il fierbem pana e gata.
Daca este necesar, condimentam ulterior sau daca este prea gros il diluam cu apa.
Presaram oua fierte taiate marunt deasupra si servim.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Supa de ciuperci
Rulada cu ciuperci
Ciuperci cu maioneza si usturoi
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post