Supa de macris cu frisca si ou

Indepartam coditele frunzelor de macris si le spalam, le punem la fiert si le acoperim, periodic amestecam. Dupa ce au fiert le pisam cu mixerul. Pun

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 polonice pireu de macris
  • 3 linguri zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 pahar smantana
  • 2 dl frisca
  • 2 linguri faina
  • 2 oua fierte

Mod de preparare

Indepartam coditele frunzelor de macris si le spalam, le punem la fiert si le acoperim, periodic amestecam. Dupa ce au fiert le pisam cu mixerul.

Punem deoparte 3 polonice, iar restul punem la congelator.

Oparim pireul presarat cu zahar si sare si il ingrosam cu faina, smantana si frisca si il fierbem pana e gata.

Daca este necesar, condimentam ulterior sau daca este prea gros il diluam cu apa.

Presaram oua fierte taiate marunt deasupra si servim.
Pofta buna!

Alte retete culinare

recomandate:

Supa de ciuperci

Rulada cu ciuperci

Ciuperci cu maioneza si usturoi

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors