Se curata ceapa si usturoiul, se toaca. Se curata cartofii, se taie marunt. Se incinge 1 lingura de unt. Se calesc ceapa, usturoiul si cartofi. Se ada
Se curata ceapa si usturoiul, se toaca. Se curata cartofii, se taie marunt. Se incinge 1 lingura de unt. Se calesc ceapa, usturoiul si cartofi. Se adauga supa, apoi lintea tinuta inainte 2 ore in apa. Se lasa sa fiarba inabusit cca. 30 minute. Atunci, se scot 1-2 linguri de linte din supa si se pun deoparte. Supa se paseaza si se adauga suc de lamaie, sare si piper. Se pune si lintea pastrata si se fierbe 5 minute. Se curata prazul, se spala bine si se taie rondele. Se incinge 1 lingura de unt si se caleste prazul. Pestele se taie bucati. Se repartizeaza supa in 4 boluri. Se introduce prazul si pestele. Se serveste cu marar tocat fin si presarat peste supa. Nota: Se mai pot fierbe in supa cubulete de morcov, patrunjel, pastarnac si telina: acestea se paseaza impreuna cu cartofii.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post