Pentru supa de legume verzi cu smantana zarzavaturile, curatate si spalate, se dau pe razatoare, varza se taie fideluta, fasolea se rupe in bucati, iar ceapa se taie marunt.
Pentru supa de legume verzi cu smantana zarzavaturile, curatate si spalate, se dau pe razatoare, varza se taie fideluta, fasolea se rupe in bucati, iar ceapa se taie marunt. Ceapa si zarzavaturile se inabusa in putin unt, dupa care se toarna apa necesara. Dupa ce apa a dat in cateva clocote si zarzavaturile s-au inmuiat, se adauga mazarea si fasolea, apoi cartofii taiati cuburi. Se continua fierberea pana cand toate legumele s-au inmuiat. Cand supa este gata, se sareaza si se pipereaza.
Inainte de a fi servita se drege cu oul batut cu smantana
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post