Supa de legume de toamna

Se curata sfecla, cartofii si conopida, prazul si varza se spala se taie felii si se inabusa in cantitatea de grasime. Se amesteca toate legumele cu u

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc. sfecla
  • 1 pahar lapte
  • 1 buc. conopida
  • 1-2 linguri untdelemn
  • 1/2 lingura faina
  • 1 l supa de carne
  • apa
  • 2 fire praz
  • 2-3 buc. cartofi
  • 2-3 frunze varza

Mod de preparare

Se curata sfecla, cartofii si conopida, prazul si varza se spala se taie felii si se inabusa in cantitatea de grasime. Se amesteca toate legumele cu un sos alb care se pregateste astfel: se topeste restul de grasime, se pune faina, se amesteca bine si se adauga laptele caldut, ca sa nu se formeze cocoloase. Se lasa sa clocoteasca si se amesteca cu legumele. Se subtiaza adaugind 4 cesti cu zeama de carne sau de zarzavat. Se potriveste de sare si, cind este gata se adauga verdeata tocata marunt.
Se serveste la masa cu betisoare de cartofi

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta delicioasa de Orez cu spanac, o garnitura colorata perfecta la gratar

Reteta delicioasa de Orez cu spanac, o garnitura colorata perfecta la gratar O garnitura colorata, numai buna de savurat...

Reteta delicioasa de Orez cu spanac, o garnitura colorata perfecta la gratar
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide