Supa de legume cu zdrente

Se pun intr-o oala cu untul, cartofii curatiti si taiati patratele si ceapa taiata marunt. Se lasa citeva minute la foc bun. Se toarna apoi 1

Timp pregatire
160 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g
  • unt
  • 1/2 kg cartofi
  • 1/2 kg mazare
  • 1 ceapa
  • 1 lingura
  • faina
  • 1 ou
  • 1 ceasca cu lapte
  • verdeata
  • sare

Mod de preparare

Se

pun intr-o oala cu untul, cartofii curatiti si

taiati patratele si ceapa taiata marunt. Se lasa

citeva minute la foc bun. Se toarna apoi 1 ½ l apa;

se adauga mazarea si sarea, se acopera si se lasa sa

fiarba 1 ½ - 2 ore la foc domol. Se bate bine intr-o

craticioara faina si oul cu lapte sau cu apa. Cind

supa este fiarta, se toarna cu lingurita zdrente din

acest amestec si se lasa sa fiarba in clocot 5-6

minute. La urma, se presara verdeata tocata.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt

Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala