Se prepara la fel ca si supa de chimen, cu diferenta ca ouale nu se bat inainte a le pune in supa, ele se lasa asa intregi. Se sparg 4 oua una cate un
Se prepara la fel ca si supa de chimen, cu diferenta ca ouale nu se bat inainte a le pune in supa, ele se lasa asa intregi. Se sparg 4 oua una cate una si se adauga incet in supa fierbinte, in zone diferite ale vasului. Apoi se lasa pe foc inca 10 minute, pana se fierb ouale. Nu se recomanda amestecarea supei pana cand ouale nu sunt fierte. Dupa 4-5 minute se poate amesteca supa pentru a nu se prinde rantasul.
Alte retete recomandate
Tocanita de pui cu cartofi
Tocanita de pui cu ceapa
Tocanita de pui cu ciuperci
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala