Morcovul, ceapa, patrunjelul, telina, cartoful si varza se curata si se taie fideluta sau se dau pe razatoare. Supa de legume este foarte usor de preparat si perfecta pentru vara.
Morcovul, ceapa, patrunjelul, telina, cartoful si varza se curata si se taie fideluta sau se dau pe razatoare. Intr-un vas se adauga untul la topit, iar apoi legumele care se lasa la calit. Se acopera vasul cu un capac si se amesteca din cand in cand. Cand incep sa se rumeneasca, se toarna apa si se lasa la fiert in continuare. Dupa ce s-au fiert, se ia supa de pe foc si se amesteca cu hatmatuchi-ul si cu smantana.
Supa de legume se serveste cu crutoane de paine prajita si optional se rade deasupra cascaval.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post