Se alege hasmatuchim, se spala si se taie marunt. Se caleste usor untul, se adauga faina si putin apa. Se lasa sa se fiarba inabusit. Apoi se adauga
Se alege hasmatuchim, se spala si se taie marunt. Se caleste usor untul, se adauga faina si putin apa. Se lasa sa se fiarba inabusit.
Apoi se adauga supa de zarzavat, si se lasa sa se dea 2 - 3 clocote si se drege cu ouale batute spuma.
Se serveste cu crutoane.
Pofta buna!
Alte retete cu verdeturi gasiti aici:
Ciorba de salata verde,
Ciorba de salata,
Clatite de spanac
Placinta cu spanac
Ciorba de loboda
Aparent grea, este o ciorbita lejera...chiar buna dupa atatea preparate greu digerabile.
Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ouIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala