Decojim gulia si cartofii ii spalam apoi ii taiem cuburi. Se toaca ceapa si se caleste intr-o lingura ulei. Se adauga legume si supa si se fierb 10-1
Decojim gulia si cartofii ii spalam apoi ii taiem cuburi.
Se toaca ceapa si se caleste intr-o lingura ulei.
Se adauga legume si supa si se fierb 10-15 min. Se curata
leurda, se spala si se paseaza cu 80 ml ulei si nuci; se adauga parmezan.
Se scoate din supa jumatate din cantitatea de legu-
me si se paseaza restul de supa.
Se adauga smantana si legumele si se dau in fiert. Se sareaza si se pipereaza.
Supa se serveste cu de leurda si cuburi de
ardei gras.
Alte retete recomadate
http://www.culinar.ro/retete/gateste/1/132/5011/supe-si-ciorbe/ciorbe/Ciorba-de-spanac-cu-lapte-batut
Salata greceasca
Aparent grea, este o ciorbita lejera...chiar buna dupa atatea preparate greu digerabile.
Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ouIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala