Supa de gulii

Decojim gulia si cartofii ii spalam apoi ii taiem cuburi. Se toaca ceapa si se caleste intr-o lingura ulei. Se adauga legume si supa si se fierb 10-1

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 gulii
  • 1 cartof
  • 1 ceapa
  • 100 ml ulei de masline
  • 750 ml supa de legume
  • 1 legatura leurda
  • 4 linguri miez de nuca tocat
  • 4 linguri parmezan ras
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 150 ml smantana «sare
  • piper

Mod de preparare

Decojim gulia si cartofii ii spalam apoi ii taiem cuburi.

Se toaca ceapa si se caleste intr-o lingura ulei.

Se adauga legume si supa si se fierb 10-15 min. Se curata

leurda, se spala si se paseaza cu 80 ml ulei si nuci; se adauga parmezan.

Se scoate din supa jumatate din cantitatea de legu-

me si se paseaza restul de supa.

Se adauga smantana si legumele si se dau in fiert. Se sareaza si se pipereaza.

Supa se serveste cu de leurda si cuburi de

ardei gras.
Alte retete recomadate

http://www.culinar.ro/retete/gateste/1/132/5011/supe-si-ciorbe/ciorbe/Ciorba-de-spanac-cu-lapte-batut

Salata greceasca

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ou

Aparent grea, este o ciorbita lejera...chiar buna dupa atatea preparate greu digerabile.

Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ou
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala