Se freaca o jumatate de lingura de unt cu 4 linguri pline de parmezan sau cascaval ras. Se adauga miezul de la o franzela muiata in lapte si stoarsa,
Se freaca o jumatate de lingura de unt cu 4 linguri pline de parmezan sau cascaval ras. Se adauga miezul de la o franzela muiata in lapte si stoarsa, 3 galbenusuri si 2 albusuri spume, o lingura de faina, sare. Se freaca bine la un loc; se fierbe o galusca de incercare. Daca e prea moale, se mai adauga faina, daca e prea tare, al treilea albus. Se fac galustele cu lingurita si se pun sa fiarba 10 minute cu legumele, ca la o supa obisnuita.
"Retete de Pasti" M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere.
Luscos ardelenescIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala