Taiem fasolea verde in bucati de 2 cm, taiem cartofii cubulete, iar morcovul si patrunjelul ii taiem rondele. Incalzim putin ulei, adaugam ceapa maru
Taiem fasolea verde in bucati de 2 cm, taiem cartofii cubulete, iar morcovul si patrunjelul ii taiem rondele.
Incalzim putin ulei, adaugam ceapa maruntita, ardeiul si rosia si le calim cateva minute.
Diluam cu apa si adaugam fasolea verde, morcovul, patrunjelul, cartoful si mararul taiat marunt si fierbem la foc mic. In timpul fierberii condimentam cu cubul pentru supa, delicatul si sarea.
Cand toate ingredientele au devenit moi, ingrosam supa cu un rantas cu smantana, presaram cu frunze de patrunjel si servim.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Drob de ciuperci
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa
Lasagna cu spanac
Aceasta prajitura am gasit-o sub numele de "Blanita mielului" in caietul vechi din care am luat-o, insa am vazut ca...
Prajitura cu aluat razuit, reteta usoara si delicioasaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala