Supa de fasole verde Veronica

Taiem fasolea verde in bucati de 2 cm, taiem cartofii cubulete, iar morcovul si patrunjelul ii taiem rondele. Incalzim putin ulei, adaugam ceapa maru

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ ceapa
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • 500 gr fasole verde
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 cartof
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingurita sare
  • 1 cub pentru supa
  • 1 lingurita delicat
  • 1 lingura faina
  • 200 ml smantana
  • putin ulei
  • apa

Mod de preparare

Taiem fasolea verde in bucati de 2 cm, taiem cartofii cubulete, iar morcovul si patrunjelul ii taiem rondele.

Incalzim putin ulei, adaugam ceapa maruntita, ardeiul si rosia si le calim cateva minute.

Diluam cu apa si adaugam fasolea verde, morcovul, patrunjelul, cartoful si mararul taiat marunt si fierbem la foc mic. In timpul fierberii condimentam cu cubul pentru supa, delicatul si sarea.

Cand toate ingredientele au devenit moi, ingrosam supa cu un rantas cu smantana, presaram cu frunze de patrunjel si servim.
Pofta buna!

Alte retete culinare

recomandate:

Drob de ciuperci

Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa

Lasagna cu spanac

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu aluat razuit, reteta usoara si delicioasa

Aceasta prajitura am gasit-o sub numele de "Blanita mielului" in caietul vechi din care am luat-o, insa am vazut ca...

Prajitura cu aluat razuit, reteta usoara si delicioasa
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala