Supa de fasole cu carne de miel

Cu o zi inainte alegem boabele de fasole si le inmuiem in apa. A doua zi spalam cotletul de miel si indepartam membrana si grasimea. Curatam si marunt

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 40 dkg fasole uscata alba
  • 60 dkg cotlet de miel
  • 40-50 dkg maruntaie de gasca
  • 2 cepe rosii
  • sare
  • 1 lingura maghiran
  • 4 morcovi
  • 2 radacini de patrunjel
  • 4 catei usturoi
  • 1 lingurita piper macinat alb
  • Otet sau zeama de lamaie
  • 1 legatura frunze de patrunjel

Mod de preparare

Cu o zi inainte alegem boabele de fasole si le inmuiem in apa. A doua zi spalam cotletul de miel si indepartam membrana si grasimea. Curatam si maruntaiele de gasca. Punem intr-un ceaun carnea de miel, maruntaiele de gasca si ceapa. Presaram cu sare, condimentam cu maghiran, turnam 3,5 l de apa deasupra si fierbem. Cand carnea devine moale adaugam boabele de fasole si legumele taiate bucati. Dupa ce carnea a fiert o scoatem din supa, o dezosam si o taiem cubulete. Pisam 1/3 din fasole printr-o sita si ingrosam supa cu amestecul obtinut. Condimentam cu usturoiul pisat si fierbem. Adaugam din nou carnea si mai fierbem cateva minute. La servire decoram cu frunze de patrunjel taiate marunt.
Alte retete recomandate

Ardei umpluti

Ciuperci umplute

Ciulama de ciuperci

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors