Se calesc: ceapa taiata marunt,usturoiul,morcovii (cubulete mici),apoi se adauga boabele de fasole ,mazarea si apa si se fierb(se poate folosi supa i
Se calesc: ceapa taiata marunt,usturoiul,morcovii (cubulete mici),apoi se adauga boabele de fasole ,mazarea si apa si se fierb(se poate folosi supa in loc de apa,sau din cub de supa).Se sareaza dupa gust.
Cand sunt pe jumatate fierte,se pun cartofii cubulete si se fierb in continuare.Punem pasta de rosii in supa.
Separat,se fierbe cus-cus-ul si cand e fiert,strecuram cus-cus-ul si adaugam in supa care fierbe.
Cartofii fierti,se pasereaza(ori se scot pe o farfurie si se pasereaza,ori direct in supa).Se mai da un clocot si se stinge focul.
Cus-cus-ul se va mai umfla in supa dupa ce s-a inchis focul,asa se mananca,e mai groasa.
Pofta buna!
Reteta Supa de fasole boabe si cus-cus a fost propusa de cristina-simona pe forum culinar.ro
Alte retete de supe gasiti aici:
Supa-crema cu dovleac ,
Supa crema de galbiori cu verdeata,
Supa de mazare uscata pasata
S-a vrut a fi un tort cu crema de menta si glazura de ciocolata, dar am facut o greseala : am intins glazura de ciocolata...
Tort cu crema de menta si ciocolataIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala