Supa de fasole amestecata

Spalam fasolea si o alegem. O punem intr-o oala cu presiune si o acoperim cu 1,5 l de apa. Fierbem 1 ora la foc mic. Taiem ceafa cubulete si o adauga

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr fasole amestecata
  • 500 gr ceafa afumata
  • 1 l lapte
  • 200 ml smantana
  • Sare

Mod de preparare

Spalam fasolea si o alegem. O punem intr-o oala cu presiune si o acoperim cu 1,5 l de apa. Fierbem 1 ora la foc mic.

Taiem ceafa cubulete si o adaugam la fasolea pe jumatate fiarta. Fierbem pana e gata.

Cand toate ingredientele au devenit moi, amestecam 1 l de lapte cu 2 dl de smantana si turnam in supa.

Daca este necesar condimentam cu sare, dupa ce da o data in clocot, putem servi.
Pofta buna!

Alte retete culinare

recomandate:

Bors de pui cu taitei de casa

Pui cu mazare si morcovi in sos de smantana

Drob de ciuperci

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors