Spalam fasolea si o alegem. O punem intr-o oala cu presiune si o acoperim cu 1,5 l de apa. Fierbem 1 ora la foc mic. Taiem ceafa cubulete si o adauga
Spalam fasolea si o alegem. O punem intr-o oala cu presiune si o acoperim cu 1,5 l de apa. Fierbem 1 ora la foc mic.
Taiem ceafa cubulete si o adaugam la fasolea pe jumatate fiarta. Fierbem pana e gata.
Cand toate ingredientele au devenit moi, amestecam 1 l de lapte cu 2 dl de smantana si turnam in supa.
Daca este necesar condimentam cu sare, dupa ce da o data in clocot, putem servi.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Bors de pui cu taitei de casa
Pui cu mazare si morcovi in sos de smantana
Drob de ciuperci
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post