Supa de dovlecei si rosii

Dovleceii, curatati si taiati bucati potrivite, se fierb in apa cu sare. In timpul fierberii, se adauga faina amestecata cu smintina, rosiile curatate

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 buc. dovlecei mici
  • 2 buc. rosii
  • 5 ml ulei
  • 1/4 lingurita faina
  • 2 linguri smintina
  • marar verde
  • sare

Mod de preparare

Dovleceii, curatati si taiati bucati potrivite, se fierb in apa cu sare. In timpul fierberii, se adauga faina amestecata cu smintina, rosiile curatate si taiate felii. Cind este gata, se adauga mararul verde tocat si uleiul.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Paste cu sunca si crema de branza

Paste cu sunca si crema de branza
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide