Tocam marunt ceapa si o calim in ulei. Se adauga bucatile marunte de dovleac si morcovii si atata apa cat sa-i acopere. Dupa gust, se adauga sar
Tocam marunt ceapa si o calim in ulei. Se adauga bucatile marunte de dovleac si morcovii si atata apa cat sa-i acopere. Dupa gust, se adauga sare, piper, cubulet concentrat.
Cand zarzavaturile sunt fierte, se scot cu polonicul si se trec in mixer cu atata lapte ca amestecul sa aiba consistenta. Compozitia se pune din nou pe foc pana la fierbere. Inainte de a servi, la cerere, se poate oferi zahar si frisca. Este gustoasa si rece.
Se consuma cu sau fara zahar, rece sau calda si este foarte gustoasa.
Alte retete culinare recomandate
Salata orientala
Salata icre
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post