Supa de dovleac

Se caleste ceapa taiata marunt, se adauga orezul spalat, sare si dovleacul taiat (cam un castron plin cu dovleac). Se acopera cu apa (nu foarte multa)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • ulei
  • 2 linguri orez
  • sare
  • 1 felie dovleac taiat in cubulete
  • 1 legatura marar
  • 1.5 l iaurt sau lapte batut (poate avea si zer)

Mod de preparare

Se caleste ceapa taiata marunt, se adauga orezul spalat, sare si dovleacul taiat (cam un castron plin cu dovleac). Se acopera cu apa (nu foarte multa) si se fierbe pana cand orezul si dovleacul au fiert (cam un sfert de ora). Se amesteca cu grija pentru a nu farama cubuletele. Se adauga 1.5 l de lapte batut si se lasa sa fiarba 2-3 clocote. Se potriveste de sare, se opreste focul si se adauga 1 legatura de marar tocat.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu crema de menta si ciocolata

S-a vrut a fi un tort cu crema de menta si glazura de ciocolata, dar am facut o greseala : am intins glazura de ciocolata...

Tort cu crema de menta si ciocolata
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala