Curata 400 g de conopida de frunzulite si rupe in buchetele. Dupa ce le-ai spalat, taie-le in bucati mai mici. Curata bine tulpina, feliaz-o si adaug
Curata 400 g de conopida de frunzulite si rupe in buchetele. Dupa ce le-ai spalat, taie-le in bucati mai mici. Curata bine tulpina, feliaz-o si adaug-o la bucatile de conopida. Adauga 20 g de orez spalat in prealabil si pune totul la inabusit intr-o lingura de ulei pentru cateva minute. Toarna 1,2 l de apa peste conopida si orez, adauga 1 lingurita de sare si fierbe totul sub capac in jur de 15 minute, pana cand conopida devine moale. Apoi adauga la 1 lingura de faina o cantitate suficienta de ulei si prepara rantasul pe foc iute. Adauga 1 legatura mica de patrunjel tocat marunt si dupa ce-l iei de pe foc adauga o jumatate de lingurita de boia. Lasa-l sa se raceasca, iar apoi adauga apa rece pana se ingroasa. Toarna rantasul peste supa, presara 1 lingurita de vegeta si lasa supa la fiert pentru inca 5 minute.
Poti pregati o supa delicioasa si din 300 g de broccoli. Vara poti adauga 1 ardei si 1 rosie.
Alte supe recomandate
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post