Se curata zarzavatul de supa si se aseaza la foc intr-o oala cu apa si putina sare. Cind zarzavatul este fiert, se strecoara si se pune din nou la fi
Se curata zarzavatul de supa si se aseaza la foc intr-o oala cu apa si putina sare.
Cind zarzavatul este fiert, se strecoara si se pune din nou la fiert. In momentul cind a inceput sa clocoteasca, se introduc ciupercile si coditele, foarte bine spalate si taiate felii. Se lasa sa fiarba inabusit, 20 de minute, pina cand ciupercile s-au inmuiat.
Intr-o farfurie se amesteca faina cu putina apa rece, apoi se introduce in oala.
Se mai lasa sa fiarba impreuna inca 15-20 min, se potriveste de sare, se adauga untul, smintina, verdeata si putin piper si, optional, o ceasca de orez care a fost curatat, spalat si fiert separat.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post