Supa de chimen cu legume

Chimenul se caleste intr-o lingura de ulei. Zarzavatul se curata, se da pe razatoare si se pune la fiert impreuna cu chimenul. Dupa ce au fiert, se st

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 telina mica
  • 2 lingurite de chimen
  • 1 lingura de faina
  • 5 linguri de ulei
  • crutoane
  • sare

Mod de preparare

Chimenul se caleste intr-o lingura de ulei. Zarzavatul se curata, se da pe razatoare si se pune la fiert impreuna cu chimenul. Dupa ce au fiert, se strecoara si zeama se pune din nou la fiert. Faina se prajeste in ulei, se stinge cu 2 cesti de zeama si se adauga la fiert. Se potriveste de sare si se serveste cu crutoane. Se poate presara marar si patrunjel tocat marunt.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors