Se prajesc semintele de chimen in ulei, apoi se adauga faina si se rumeneste putin. Se adauga ceapa si morcovii rasi, se calesc, apoi se toarna peste
Se prajesc semintele de chimen in ulei, apoi se adauga faina si se rumeneste putin. Se adauga ceapa si morcovii rasi, se calesc, apoi se toarna peste ele 1 l apa calda. Se amesteca bine, fara sa dea in cocoloase, se condimenteaza si se lasa la fiert 5 minute. Se adauga apoi ciupercile taiate marunt si se fierb la foc mic pana se inmoaie.
Se serveste presarata cu marar verde.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Supa de galuste
Supa de rosii
Nu prea e nevoie de multe cuvinte pentru această reţetă. Am să vă spun doar că este desertul perfect pentru o duminică...
Placinta invartita cu mereIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala