Se taie o ceapa mica, se pune intr-un vas emailat, se adauga un praf de sare si 1 lingurita de chimen si se distuie in ulei timp de cateva minute. Apo
Se taie o ceapa mica, se pune intr-un vas emailat, se adauga un praf de sare si 1 lingurita de chimen si se distuie in ulei timp de cateva minute. Apoi de adauga 2 linguri de faina si se prajeste la foc mare, pana se rumeneste. Cand rantasul s-a incalzit bine se adauga frunze de patrunjel taiat si boia. Dupa ce s-a racit se umple cu 1,3 dl apa, se adauga 1 lingurita de sare si amestecand rar se lasa la fiert. Se bate un ou, se pune in supa si se amesteca pana cand oul se distribuie peste tot in supa. Apoi se mai fierbe aproximativ 5 minute pana cand albusul se intareste. Vara la rantas se poate adauga o rosie taiata in patru inainte a pune frunzele de patrunjel si boiaua. Inainte de a pune ouale in supa se poate trece supa printr-un filtru.
Alte retete recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post