Supa de ceapa si cascaval

Ceapa se taie marunt si se inabusa in unt sau untura, pina cind devine aurie. Se adauga doua linguri de faina, apa, sare si piper.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 cepe albe
  • 1 lingurita boia
  • sare
  • piper
  • cascaval ras
  • crutoane
  • faina alba
  • unt (sau untura)

Mod de preparare

Ceapa se taie marunt si se inabusa in unt sau untura, pina cind devine aurie. Se adauga doua linguri de faina, apa, sare si piper.
Se toarna supa fierbinte in farfuria cu crutoane si cascaval ras

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada de biscuiti cu banane

Cunosc aceasta reteta de cand eram prin clasa a IV a de la o vecina, dar in varianta de post. Multi ani, in zilele de post am...

Rulada de biscuiti cu banane
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide