Se curata ceapa si se taie pestisori. Se pune sa fiarba in apa calda si dupa zece minute se adauga un sos alb facut din unt si faina si subtiat cu sup
Se curata ceapa si se taie pestisori. Se pune sa fiarba in apa calda si dupa zece minute se adauga un sos alb facut din unt si faina si subtiat cu supa sau apa calda.
Acoperim vasul in care se face supa si se fierbe inca un sfert de ora impreuna cu o lingura de gris pus in ploaie.
Odata cu grisul se adauga si sarea necesara.
Cind supa este gata se drege, cu un ou batut spuma cu supa fierbinte, se rade deasupra cascavalul si se serveste fierbinte, cu crutoane de piine prajita.
Alte retete culinare
Supa de ceapa
Supa de rosii cu galuste
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post